Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer


Wij vinden het leuk dat mensen hun reactie achterlaten op onze plannen, doelstelling, website en natuurlijk op ons domaine. Dus voel u vrij om te reageren via dit gastenboek door op de link onderaan deze pagina te klikken. Ter voorkoming van de vele spam wordt uw reactie pas na goedkeuring door de website beheerder vrijgegeven.

07.08.2013 - Jan & Epke
We hebben een heerlijke tijd gehad: prachtige plekken met mooi uitzicht; lekker eten; mooi sanitair; uitzicht op graan en zonnebloemen; maar vooral: rust, rust en nog eens rust!

04.07.2013 - Carine en philip
In de maand mei waren we te gast op deze rustige camping. Ideaal voor iemand die volledig tot rust wil komen weg van alle stress. Ondanks dat het geen goed weer was hebben we toch lekker genoten en keken we iedere maal uit naar de zeer lekkere en gastronomische keuken van Tinneke na een glaasje aperitief. Iedere dag een babbeltje met zowel Wim als Tinneke en Wim die 's morgens ons heerlijk broodje aan de caravan bracht. Gemakkelijk is ook het afrekenen van alles in een keer, zo moet je niet met geld op zak rondlopen op de camping. Het sanitair was er telkens kraaknet. Dit hangt natuurlijk ook af van de gasten. Ronduit een fantastische camping. Bedankt.

21.06.2013 - Ad en Liesbeth
Onze eerste ervaring met het naturisme, is mede dankzij de camping van Willem en Tineke zeer goed bevallen. Wij hebben deze camping via internet opgezocht en het naturisme in het verhaal sprak ons aan en is helemaal waar gebleken. Een mooie omgeving, rust ruimte en gezelligheid. Door deze ervaring zijn wij ons verder aan het naturismeren.

klik hier om uw reactie in het gastenboek te schrijven
terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 verder