Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer


Wij vinden het leuk dat mensen hun reactie achterlaten op onze plannen, doelstelling, website en natuurlijk op ons domaine. Dus voel u vrij om te reageren via dit gastenboek door op de link onderaan deze pagina te klikken. Ter voorkoming van de vele spam wordt uw reactie pas na goedkeuring door de website beheerder vrijgegeven.

12.09.2012 - Gerrit en Jolanda
Voor het 2e jaar hebben we hier vakantie gevierd! Heerlijk genoten van de rust, het uitzicht, de gezellige aanwezigheid van Tineke en Wim en de gasten om ons heen. Het blijft een prachtplek deze fantastische camping! Hele grote kans dat we volgend jaar voor de 3e keer komen :-)
Tineke en Wim, jullie seizoen zit er bijna op...geniet van jullie vakantie binnenkort. Die hebben jullie verdiend!
Hartelijke groet van Gerrit & Jolanda

02.09.2012 - Katinka en Miranda
We zijn een paar weken terug maar verlangen alweer naar de weldadige rust van Domaine le Portrait. We begonnen daar op die lieflijke heuvel en vonden een klein paradijsje. Wim en Tineke als gastheer en gastvrouw pasten geheel in het beeld van een relaxte vakantie. Prachtige plekken, bijzonder luxe sanitair met douches die een wijds uitzicht bieden over de landelijke omgeving, een klein maar fris lekker zwembad en natuurlijk het warme brood 's ochtends voor je tent of caravan...We bleven maar liefst twee weken en zakten hier gelijk in een basale rust. Een plek om te onthouden; we gaan het al onze vrienden vertellen!

26.08.2012 - Frank en Karin
We hebben meer dan twee weken van de gastvrijheid van Wim en Tineke genoten. De rust en tegelijkertijd de gezelligheid op de camping heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar gezorgd dat wij met heel veel plezier terugkijken naar ons verblijf. Dat we nu extra hebben kunnen genieten van het nieuwe sanitair was een bonus.
De culinaire verwenmomenten 's avonds aan tafel bij chefkok Tineke waren heerlijk; het geweldige uitzicht vanuit het plateau waar de camping op ligt, straalt een enorme rust uit en daar komt nog bij dat volgens Wim le portrait in een bijzonder "microklimaat" ligt. Hij heeft wat ons betreft gelijk gekregen: we hebben zeer veel zonnige dagen gekend in een periode waar het in de rest van midden Frankrijk wat tegenviel en dat heeft ons echt goed gedaan.
Hartelijke groet,
Frank en Karin

klik hier om uw reactie in het gastenboek te schrijven
terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 verder