Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer


Wij vinden het leuk dat mensen hun reactie achterlaten op onze plannen, doelstelling, website en natuurlijk op ons domaine. Dus voel u vrij om te reageren via dit gastenboek door op de link onderaan deze pagina te klikken. Ter voorkoming van de vele spam wordt uw reactie pas na goedkeuring door de website beheerder vrijgegeven.

04.08.2012 - Stefaan en Ritje
Le Portrait waar het goed is om te’ naturusten’ voor echte naturisten
Onlangs kampeerden we op domein ‘ Le Portrait’ in Saint-Séverin. We werden er hartelijk ontvangen door Wim en Tinneke met een babbel en een drankje. Daarna een korte rondleiding door Wim. Er is de gezamenlijke ruimte in de stallingen met veel info over de streek en een frigo. Eigen producten (confituur, eieren) en dranken ter beschikking van de gasten: even aanduiden op de lijst wat je verbruikt hebt. Als de blauwe vlag wordt gehesen dan betekent dit dat er gasten rond de ‘frigo’ hangen: tijd voor een ‘petit coup’ en een fijne babbel.
Verder brandschoon sanitair, een klein zwembad, een boomgaard en veel, heel veel ruimte voor de kampeerder.
Het uitzicht van op je standplaats is adembenemend. De rust van ‘la campagne’ is er letterlijk te voelen. Wij waren geschikt om een 7-tal nachten te blijven maar van in den beginne smaakte het naar meer. Na twee dagen hadden we tegen elkaar al gezegd: We blijven hier ons hele vakantie staan: naturusten, fietsen, wijntje proeven, stadje bezoeken.
Toen brak Stefaan zijn been op fietstocht door de streek. Na drie dagen was de vakantie gedaan. Hij werd afgevoerd naar het hospitaal in Angoulême (50 km verder). Ritje kan niet auto rijden en reisde met taxi heen en weer tussen camping en ‘Le Centre hospitalière’.
Wie zal de fietsen ophalen die op de plaats van het ongeval zijn blijven staan ? Wie zal helpen de caravan en de auto klaar te zetten op de parking van de camping voor de repatriëring ? Wie zal wat spullen naar Angoulême brengen waar Ritje in een hotel bij het ziekenhuis logeert ?
De medekampeerders en de baas en de bazin Wim en Tinneke staken de handen uit de mouwen van zodra ze op de hoogte waren van het ongeval. De blauwe vlag werd gehesen en snel werd een en ander georganiseerd en afgesproken. Geen ‘naturusten’ maar wel naturisten hebben ons door die vijf lastige dagen heen geholpen.
Onze oprechte, welgemeende dank daarvoor ! Volgend jaar zetten we onze vakantie voort op … Le Portrait
Stefaan en Ritje

26.06.2012 - Ton van Bedaf
Als de stilte al niet genoeg lokt, dan wel het sublieme koken door Tineke. Verder maakte het zwembad gedurende de warmte ons bezoek helemaal top. Chezminee wat een lekkere week was dat, heel graag komen we terug!

25.06.2012 - Piet en Lenny van der Giessen
Beste Tineke en Wim,
Wat hebben wij een plezierige vakantie bij jullie gehad.s'Morgens het stokbroodje voor de deur is een luxe.
En de kookkunst van Tineke niet te vergeten GEWELDIG zullen we niet gauw vergeten,denken er nog met plezier aan terug.Toilet gebouw ziet er super uit is erg mooi geworden.We komen zeker nog terug.We hopen dat het jullie goed gaat in het voorseizoen en ook in het hoogseizoen.
Piet en Lenny

24.06.2012 - Gerard
Geweldig, wat een rust. Ver weg van de vele snelwegen en hoogspanningskabels. Rust en mooie uitzichten vanaf de camping en in de wijde omgeving. Niet toeristisch en in mei als alles net opkomt bijzonder lekker ruikend. Mais, graan en zonnebloemen zijn nog piepklein, dus je kunt er overheen kijken.Fietsen over de heuvels is te doen met een beetje conditie. Daarna een beetje relaxen bij het zwembad en aansluiting bij een voortreffelijk diner bereidt door Tineke, zeer aanbevelenswaardig. Ook zeer schone wandelingen direct vanaf de camping en in de vroege ochtend vers brood aan de deur door Wim. Klasse, ga zo door en terecht een plek om terug te komen.

19.05.2012 - Leo en Ineke
Het is gelukt,begin mei ,11 dagen met de caravan hier gestaan.Het zwemwater ging van 17 naar 21 graden !Komen zeker hier nog eens terug.(prachtig sanitair gebouw !!! )
vr.gr.Leo en Ineke

klik hier om uw reactie in het gastenboek te schrijven
terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 verder