Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer


Wij vinden het leuk dat mensen hun reactie achterlaten op onze plannen, doelstelling, website en natuurlijk op ons domaine. Dus voel u vrij om te reageren via dit gastenboek door op de link onderaan deze pagina te klikken. Ter voorkoming van de vele spam wordt uw reactie pas na goedkeuring door de website beheerder vrijgegeven.

26.08.2011 - Renee en Mattanja
Na drie fantastische weken in de De Waard tent zijn we weer terug in de Nederlandse stroom van energie.
Rust, reinheid en regelmaat. Het laatste woord moet je zelf uitvoeren, maar de eerste twee woorden zijn ruimschoots aanwezig op Domaine le Portrait. Het tweede jaar was dan ook weer net zo uniek. Vorig jaar ben ik voor het eerst naturistisch gaan kamperen en deze camping was een schot in de roos. Klein maar fijn en nog meer van deze uitdrukkingen zijn hier op zijn plaats. Het vrije uitzicht en toch een beschermd gevoel brachten een rust met zich mee, waardoor vakantie vieren vanzelf ging.
Wim en Tineke bedankt voor de goede zorgen! We hoefde maar aan de bel te luiden of jullie stonden klaar
Tot de volgende keer.
Liefs,
Renee en Mattanja

23.08.2011 - Gerrit en Jolanda
Van 31 juli t/m 17 augustus verbleven we op deze fantastische camping. We hebben alweer heimwee naar de rust op de camping en het prachtige uitzicht vanaf onze kampeerplek!
We hebben genoten van het heerlijke zwembad, de dagelijkse verse broodjes bij de tent en het was gezellig met de medekampeerders om ons heen.
Tineke en Wim: het was fantastisch en we komen zeker bij jullie terug!
Hartelijke groet van Gerrit en Jolanda

19.08.2011 - Frank en Karin
18-08 teruggekeerd van een heerlijke vakantie in de Charente. De camping was zoals beloofd een oase van rust en de sfeer was prima. Dit laatste mede dankzij de goede zorgen van Wim en Tineke. Een prima keuze!

18.08.2011 - Hanneke & Leen
Als je houdt van kamperen in de stilte van vergezichten, ver weg van toerisme, natuurgeluiden, een goed boek naast de kippenren, een wandeling door vele kleuren van boeren platteland, een glaasje naast de zingende boerenzwaluw, culinaire verwennerij naast een vlinder in de kruidentuin zonder van de camping af te hoeven, ja dan annuleer je de volgende bestemmingen op je lijstje en verheug je je op het warme broodje dat de volgende ochtend wordt bezorgd door een campingbaas voor wie klantvriendelijkheid een tweede natuur is.

04.08.2011 - Annemike
Leuk stukje in de krant over de camping in de regen! Wij zijn inderdaad van plan om morgen of overmorgen te bellen dat we er zondag aankomen voor een paar dagen. Laat de zon maar komen!

klik hier om uw reactie in het gastenboek te schrijven
terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 verder