Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer


Wij vinden het leuk dat mensen hun reactie achterlaten op onze plannen, doelstelling, website en natuurlijk op ons domaine. Dus voel u vrij om te reageren via dit gastenboek door op de link onderaan deze pagina te klikken. Ter voorkoming van de vele spam wordt uw reactie pas na goedkeuring door de website beheerder vrijgegeven.

08.08.2010 - Eddy en Floortje
Voor het eerst zonder kinderen op pad, zin in lekker hangen, rondkijken, wandelen, lezen en vooral rust.En ja hoor.........we hebben het hier allemaal kunnen doen.Ons plan was een dag of 3 te blijven maar uiteindelijk werden het er 10. We hebben genoten van de sfeer, de entourage en het ongedwongen kunnen kamperen. Het kleinschalige attente karakter heeft ons echt goed gedaan. Weet je wat nu zo moeilijk is....alle campings waar we na ons verblijf op le Portrait nog zijn geweest vallen eigenlijk in het niet bij de rust en de sfeer die we hier hebben gehad. Tineke en Wim, hartstikke bedankt!!!! We komen zeker een keer terug en we hebben al aan een aantal mensen verteld hoe het bij jullie is.Ik denk dat we dus volgende keer moeten bespreken om nog een plekje te kunnen krijgen.

05.08.2010 - Pieter & Minette
Een oase van rust en ruimte. Dat was voor ons 12 dagen lang le Portrait. Wim en Tineke zijn zeer gezellige, hartelijke en bedreven gastenontvangers. Er heerst een gezellige ongedwongen sfeer waar je heerlijk kunt NATURUSTEN. Mooie omgeving, mooie ruime plekken op de camping, een lekker zwembad zijn enkele van de vele voordelen hier. Van broodservice tot advies en hulp...alles gebeurd er gewoon! Advies voor de bezoekers: ga eten bij Tineke en Wim op de camping. Lekker, leuk en gezellig.
Vertel het NIET tegen iedereen: Le Portrait is gewoon geweldig, je moet het beleefd hebben!!

03.08.2010 - jan en roelie koopmans
Wij verbleven eind juli 2010 een week in de huurcaravan en genoten er van een prachtig uitzicht. Genieten was het de hele week. Het lekkere eten, de rust, het zwembad. Wim en Tineke zijn de perfecte gastheer/dame. We komen graag nog eens terug.

17.07.2010 - Wim en Bonnie
Wat een heerlijke camping is dit. En wat een voortreffelijke gastvrouw en gastheer zijn Tineke en Wim, staan op allerlei manieren voor je klaar, maar nooit opdringerig. En wat kan Tineke heerlijk koken. We zijn twee en een halve week verwend op deze eenvoudige en toch prachtige camping met het vrije uitzicht. Mooie fiets- en wandelmogelijkheden in de glooiende omgeving. En als het warm is, is er het zwembad en op allerlei plaatsen zitjes, ook in de schaduw. Voor rustzoekers van harte aanbevolen. Wij hebben genoten.

19.10.2009 - Hans en Gerrie
Op onze “rondreis” door Frankrijk kwamen we half september aan bij Le Portrait. Het adres hadden we gevonden via internet en waren benieuwd hoe het zou zijn op deze nieuwe camping. Vooral de belofte van een prachtig uitzicht en de nabijheid van golfbanen hadden onze aandacht getrokken. Het uitzicht bleek inderdaad formidabel en over de vriendelijke ontvangst en de betrokken houding van Wim en Tineke sluiten wij ons helemaal aan bij de beschrijvingen van onze collega gasten op deze site. Als fanatieke wandelaars en golfers bleken we hier ook helemaal goed te zitten. Vanuit Saint-Séverin starten een aantal erg mooie wandelingen. Een hiervan loopt vlak langs de camping, dus daar konden we zo op starten. Ook voor het golfen is de camping een ideaal uitgangspunt. Op 5 Km afstand ligt een 9 holes golfbaan (Par 64). De greens van deze baan zijn bijzonder uitdagend. Ook is er een leuk restaurantje waar je, tussen 2 rondjes op je gemak van een lunch kunt genieten. Voor het grote werk liggen er 3 golfbanen op nog geen uur rijden van de camping: golf d’Angoulême, een van de oudste banen in Frankrijk; Golf municipal de Périgueux, niet zo erg moeilijk; Golf de la Preze, vlak bij het kleine stadje Montbron. Deze baan is een echte uitdaging, door de hoogte verschillen en de waterhindernissen. Wij combineerden een dagje golfen met een diner op de camping. Op deze wijze genoten wij nog veel meer van de uitstekende kwaliteit van het eten en de sfeer die Wim en Tineke op hun camping wisten te creëren

klik hier om uw reactie in het gastenboek te schrijven
terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10